Κινητοποιήσεις

> Τελευταία Ενημέρωση: 23/11/2010


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...


 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΣΤΙΣ 15/11/09 ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ

 

> Δημοσιεύτηκε στις: 23/11/2010


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΛΙΕΙΑ


> Δημοσιεύτηκε στις: 9/10/2010


Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.


Η ένταξη του ιστορικού συλλόγου σαν μέλος στην Ελληνική Ομοσπονδία είναι ένα θέμα που στο παρελθόν είχε συζητηθεί από προηγούμενα διοικητικά συμβούλια και για διάφορους λόγους η πρόταση είχε απορριφθεί.

 

Το καινούργιο Δ.Σ. όμως το επανέφερε για επανεξέταση σε έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε για το λόγο αυτό τον περασμένο Δεκέμβριο, με σκοπό να συναποφασίσει με τα μέλη του συλλόγου για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

 

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε υπήρξε πλειοψηφία υπέρ της εγγραφής στην Ομοσπονδία, αφού σχεδόν όλοι συμφώνησαν και είδαν μόνο ωφέλη από μια τέτοια απόφαση.

 

Η αίτηση που κατατέθηκε, εξετάστηκε και εγκρίθηκε από την Γ.Σ. της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. στις 20/3/2010 και από τότε ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό των συλλόγων - ομίλων της Ομοσπονδίας, έχοντας ταυτόχρονα ΚΑΙ δικαίωμα ψήφου σις γενικές συνελεύσεις της.

 

Στο εξής λοιπόν ο Γλαύκος, μαζί με τις υπόλοιπες δραστηριότητες που εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει με τεράστια επιτυχία (αγώνες υποβρύχιας αλιείας και σκοποβολής, σεμινάρια, εκδρομές κλπ), θα έχει και την δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας.

 

Είτε δηλαδή με την αποστολή αθλητών του στο Πανελλήνιο με σκοπό την ένταξή τους στην εθνική ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα μας, είτε και με την ανάληψη της διοργάνωσης του κορυφαίου αυτού αγωνιστικού θεσμού όποτε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

 

Μια καινούργια σελίδα λοιπόν ανήγει στα εικοσιέξι χρόνια της ιστορίας του Γλαύκου, η οποία ελπίζουμε ότι θα γεμίσει και αυτή από πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου

> Δημοσιεύτηκε στις: 3/4/2010
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του glafkos.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του συλλόγου.


Σχεδιάστηκε από την Z Art Factory - Ηλεκτρονικές & Έντυπες Υπηρεσίες