Αγώνες 2009

> Τελευταία Ενημέρωση: 23/11/2009


3ο Κύπελλο Υποβρύχιας Σκοποβολής Υπερόπλων 2009


Την Κυριακή 22 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγώνας σκοποβολής υπερόπλων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων.

 

Ο Αγώνας όπως αναμενόταν, είχε μεγάλη επιτυχία και κατά γενική ομολογία ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες, από πλευράς οργάνωσης και του υψηλού επιπέδου των αθλητών που έλαβαν μέρος.

 

Νικητές Ατομικού Νικητές Ομαδικού Νικητές & Διοργανωτές

 

Για την πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη χρειάστηκε να γίνει αγώνας μπαράζ, μεταξύ των αθλητών Γιαννάτου Γιώργου και Σταμούλη Ντίνου, οι οποίοι ισοβάθμισαν με 725 βαθμούς. Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής Σταμούλης Ντίνος.

 

Ο Γλαύκος ευχαριστεί καταρχήν τους χορηγούς του αγώνα:

 

 

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τις εταιρίες που προσέφεραν δώρα, τα οποία κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά στο τέλος του αγώνα:

 

 

Επίσης ο Γλαύκος ευχαριστεί την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία για την βοήθεια της, στον τομέα της ασφάλειας των διαγωνιζομένων αθλητών.

 

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνω Λιοσίων, για την δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου καθώς και τον Χρήστο Παππού τον Διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου, για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί μας και την βοήθεια του σε ότι του ζητήθηκε.

 

Επίσης ο Γλαύκος ευχαριστεί τον αυτοδύτη Δημήτρη Δουληγέρη, που βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα σαν υποβρύχιος κριτής στην πισίνα.

 

Τέλος ο Σύλλογος ευχαριστεί τους 31 αθλητές που έλαβαν μέρος, στον αγώνα και οι οποίοι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, συνέβαλαν στο να γίνει ένας αγώνας αρκετά υψηλού επιπέδου.

 

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ 2009

> Δημοσιεύτηκε στις: 23/11/2009


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ


Άσχετα με το αποτέλεσμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα.

 

      ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ :

 

 

      ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΓΩΝΑ :

 

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο ΓΛΑΥΚΟΣ έκλεισε για το καλοκαίρι και θα ανοίξει πάλι τον Σεπτέμβριο.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

> Δημοσιεύτηκε στις: 17/7/2009


11ο Κύπελλο υ/β Σκοποβολής


Στις 10 Μαϊου πραγματοποιήθηκε το 11ο κύπελλο υποβρύχιας σκοποβολής του συλλόγου «Γλαύκος». Αρκετά άτομα απ' όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στη διοργάνωση που κατά κοινή ομολογία κρίθηκε επιτυχημένη.

 

Πρώτος στην ατομική κατάταξη ήρθε ο Γιάννης Στούπας με 633 βαθμούς, δεύτερος ήρθε ο Δημήτρης Μπαρσάκης με 591 βαθμούς και τρίτος ο Τάσος Κλειτσίκας με 590 βαθμούς. Στην ομαδική βαθμολογία πρώτοι αναδείχθηκαν οι Στούπας - Μπαρσάκης με 1224 βαθμούς, δεύτεροι οι Κλειτσίκας - Σταμούλης με 1154 βαθμούς και τρίτοι τα μέλη του Γλαύκου Γιαννάτος - Μαδούρος με 1020 βαθμούς.

 

Ο Γλαύκος ευχαριστεί για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση τα μέλη του, τον αυτοδύτη του αγώνα καθώς και τους χορηγούς του:

 

 

  Αποτελέσματα Σκοποβολής Ατομικό 2009

  Αποτελέσματα Σκοποβολής Ομαδικό 2009

> Δημοσιεύτηκε στις: 13/5/2009


14ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο καθιερωμένος χειμερινός αγώνας του Γλαύκου. 43 ομάδες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε έναν από τους δυνατότερους αγώνες που έχουν γίνει ποτέ.

 

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στην παραλία του Ξιφία (ή Ξιφιά) στη Μονεμβασιά δόθηκε η έναρξη του αγώνα από τον αλυτάρχη και οι ομάδες άρχισαν να κατευθύνονται προς τα σημεία που είχαν επιλέξει από την αναγνώριση. Ο αγώνας κύλησε ομαλά και σε πολλές περιπτώσεις φάνηκε η ομαδικότητα, το υψηλό επίπεδο των αθλητών και το "ευ αγωνίζεσθαι", αφού δε σημειώθηκαν διενέξεις παρά το γεγονός ότι κάποιες ομάδες βρίσκονταν κοντά η μία στην άλλη ψαρεύοντας τα ρηχά κομμάτια. Η επιλογή της τράπεζας αποδείχθηκε η ιδανικότερη από πλευράς ύπαρξης αλιευμάτων αφού οι περισσότερες ομάδες είχαν τουλάχιστον ένα έγκυρο αλίευμα.

 

Το ζύγισμα των αλιευμάτων έγινε στις 15:30 στο γυμνάσιο της Μονεμβασιάς, όπου όλοι περίμεναν με αγωνία. Με τους σάκους των αλιευμάτων να ανοίγονται ένας-ένας και την καταγραφή των αλιευμάτων, τα αποτελέσματα έδειξαν τους νικητές.

 

Πρώτοι με 13400 βαθμούς αναδείχθηκαν οι Μακρής - Κωστανάσιος που πήραν και το κύπελλο μεγαλύτερου ψαριού. Δεύτεροι μόλις με 30 βαθμούς διαφορά ήρθαν οι Καμπάνης - Μπίμπας και τρίτοι οι Καρούνης - Γεώργας με 10170 βαθμούς.

 

Ο "ΓΛΑΥΚΟΣ" ευχαριστεί θερμά :

  • Το δήμαρχο Μονεμβασιάς κ. Νεκτάριο Μαστορόπουλο
  • Τους τοπικούς φορείς
  • Τις λιμενικές αρχές
  • Το ξενοδοχείο Ξιφούπολη για την ευγενική παραχώρηση των δωματίων στο Δ.Σ.
  • Το κατάστημα "ΜΟΡΕΩΣ ΗΔΙΣΤΑ" για την προσφορά παραδοσιακών αμυγδαλωτών σε όλους τους συμμετέχοντες
  • Τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν σε κάθε κάλεσμα του συλλόγου για εξυπηρέτηση

 

      ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ :

 

 

      ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ :

 

 

 

      ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΑΓΩΝΑ :

 

      ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΥΘΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DEEP

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ THALASSA

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ - ΨΑΡΕΜΑ & ΦΟΥΣΚΩΤΟ

FLY RADIO FM

ΕΛΛΑΔΑ TV

ORTSA.GR

 

  • Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 9 μμ θα γίνει η απονομή στους νικητές μαζί με την κοπή πίτας του συλλόγου. Θα ακολουθήσει κλήρωση πλούσιων δώρων. Είστε όλοι καλεσμένοι !

 

  • Από τις 25 έως 29 Μαρτίου ο Γλαύκος θα βρίσκεται στην 23η έκθεση NATEX '09 στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού (λεωφόρος Βουλιαγμένης). Σας καλούμε να περάσετε από το περίπτερό μας και να μας γνωρίσετε από κοντά και γιατί όχι να γίνετε μέρος της μεγάλης μας παρέας.

 

Ο "Γλαύκος" ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημοσθένη Βαρβέρη για την επί σειρά ετών αφιλοκερδή στήριξη του συλλόγου.

 

  Αποτελέσματα Αλκυόνης 2009

> Δημοσιεύτηκε στις: 24/2/2009
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του glafkos.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του συλλόγου.


Σχεδιάστηκε από την Z Art Factory - Ηλεκτρονικές & Έντυπες Υπηρεσίες